La Fira de l’Automòbil de València obri amb un 15% més de cotxes que el 2018

En aquest aparador d’automòbils es presenten models alternatius d’energia com ara l’elèctrica, sistemes híbrids o d’hidrogen.

La Fira de l’Automòbil de València en l’edició 2018
La Fira de l’Automòbil de València en l’edició 2018 / Fira València

La Fira de l’Automòbil de València obri aquest dijous amb una oferta de més de 4.500 cotxes nous i d’ocasió a la venda, un 15% més que l’any passat, amb la presència de 42 marques oficials al Saló de Fira València.

Un dels grans atractius són els descomptes que preparen els concessionaris i les marques participants i que, de mitjana, se situen entorn dels 6.000 euros. Així mateix, l’edició de desembre es caracteritza per ser l’aparador on es presenten els canvis d’hàbit quant a la mobilitat, com ara la tecnologia ecològica i energies alternatives com l’elèctrica, sistemes híbrids o d’hidrogen.

En la inauguració del cinc de desembre participarà l’aventurer i presentador de televisió Jesús Calleja, qui recentment ha anunciat la seua tercera participació en el Ral·li Dakar. Destaca també una exposició temàtica sobre el centenari de Citroën, amb exposició de vehicles antics, maquetes i recanvis dels cotxes més històrics de la signatura gal·la.

Com cada any, se celebraran concentracions dels clubs Seat 600, Jeep, Mustang i Escuderia Bengala, entre altres, i en el pavelló es podran trobar les clàssiques atraccions del motor, com el circuit de radiocontrol, un gran escalèxtric gegant o simuladors. Al pocs metres, es troben diverses mostres de vehicles esportius i camions decorats.

També tindran presència destacada en la fira entitats com la Guàrdia Civil de Trànsit, la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, així com la mostra del curiós prototip de kart de Luigi’s Design, que ostenta el títol de rècord Guinness d’acceleració.

El saló també acollirà una mostra del pintor argentí José María Villafuerte, així com una exposició de maxideportius el dissabte i una mostra de camions decorats el diumenge. Els més xicotets, per la seua banda, podran gaudir amb inflables, atraccions i simuladors, entre altres activitats.

També et pot interessar

stats