La Fira Internacional del Calcer d'Elx arranca amb més de 400 expositors

Les sandàlies de gladiador i els colors daurat i roig són tendència en la 39a edició de Futurmoda.

Les sandàlies de gladiador, la bota western, l´esperit bohemi i el calcer fet a mà han destacat en la 39a edició de la fira del Saló Internacional de la Pell, els Components i la Maquinària per al Calcer i la Marroquineria (Futurmoda). Més de 400 expositors han presentat les novetats del sector del calcer a l´Institució Firal Alacantina (IFA) d´Elx en un espai de més de 12.000 m².

En la fira s´han presentat les principals tendències del sector per a la temporada primavera-estiu de 2019. Les firmes de calcer apostaran per dissenys colorits i cridaners amb tonalitats més saturades. A més, hi haurà formes híbrides entre el calcer esportiu i el més formal. Pel que fa als colors, l´any que ve triomfaran el daurat, el roig, el verd i l´ambre.

El president de l´ Associació Espanyola de Components per al Calcer (AEC), Manuel Román, ha destacat en l´inauguració de Futurmoda el creixement de la fira any darrere any i l´interés d´empreses estrangeres a participar-hi. En aquesta edició, el 43% de les més de 400 empreses participants són d´àmbit internacional, procedents de països com ara Itàlia, Portugal, la Xina o Alemanya.

També et pot interessar

stats