Fira Hàbitat obri les portes amb més d’un miler d’expositors

La integració i l'aprofitament dels espais és tendència i ara el que més demanen els clients és la cuina oberta

Arriba Fira Hàbitat amb les últimes tendències del sector / À Punt NTC

Fira Hàbitat ha obert hui les portes amb més d'un miler d'expositors de tres sectors de la casa: el del moble, el del tèxtil i la il·luminació i el de la cuina. I ho ha fet amb una afluència massiva de professionals que volen conéixer quines seran les tendències que dominaran el pròxim 2023.

La integració i l'aprofitament dels espais són tendència, tot s'amaga perquè no moleste fins que ho usem. “En el passat concebíem la cuina com una estança per a treballar, en canvi, ara s’integra amb altres estances diferents i això permet ser molt més creatiu i tecnològic”, declara Juan Luis Salvador, president de l'Associació de Fabricants de Mobles de Cuina d'Espanya.

A més, els que manen són els clients, i ara l'estrela és la cuina oberta. “Cada vegada ens demanen més espais oberts, espais que convisquen amb el saló”, ens explica Elena Ibáñez, portaveu de Saitra Cocinas.

I el que es portarà en els pròxims mesos seran espais oberts, materials naturals, amb superfícies de pedra barrejades amb productes ceràmics. En definitiva, una cuina que no parega una cuina.

També et pot interessar

stats