FGV tanca 2019 amb rècord de viatgers

81 milions de passatgers, tres més que al 2018.

FGV tanca 2019 amb rècord de viatgers
FGV tanca 2019 amb rècord de viatgers

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) tancarà 2019 amb rècord de viatgers, aconseguint 81 milions a Metrovalència i Tram d’Alacant. La xifra representa tres milions més que l’any 2018.

Metrovalència aplicarà a partir del dimarts 24 de desembre l'horari especial de Nadal. Els dies 26, 27, 30 i 31 de desembre i el 2 i el 3 de gener seran jornades especials,, segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

La nit de Nadal, tant en Metrovalència com en el TRAM d'Alacant, el servei es reduirà progressivament abans de l'habitual, a partir de les 22 hores a València i les 20:30 hores a Alacant.

El dia de Nadal, el servei començarà més tard de l'habitual, cap a les 8 hores.

Tarifes congelades

L'últim consell d'administració d'FGV va aprovar la congelació de les tarifes de Metrovalència per al 2020. El manteniment de les tarifes s'amplia també al TRAM d'Alacant.

A més, amb l'objectiu d'afavorir l'ús del bitllet senzill, s'ha proposat eliminar l'obligació de validar-lo durant un determinat termini de temps, posterior a la compra. Així s'impedirà que caduque sense haver-se utilitzat. Ara com ara, són d'ús immediat (dues hores de validesa des del moment de la compra).

També s'ha presentat la proposta d'aplicar en qualsevol títol la reducció per família monoparental (20% les de caràcter general o 50% les de caràcter especial), que actualment només s'aplica en el títol TuiN.

També et pot interessar

stats