Felip VI crida els empresaris al diàleg social i l'ocupació jove

La CEV reclama un canvi en el model de finançament en el seu 41 aniversari

Felip VI crida els empresaris al diàleg social i l\'ocupació jove
Felip VI crida els empresaris al diàleg social i l'ocupació jove

El rei Felip VI ha crida els empresaris al diàleg social i a la creació d'ocupació jove durant el seu discurs amb motiu del 41 aniversari de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), en un acte que s'ha celebrat a Alacant. El monarca ha dit que és molt important que la societat tinga "confiança en el treball empresarial perquè l'empresariat està cridat a tindre un paper determinant en l'economia i en el terreny social". En aquest punt ha incidit en el paper de canalitzadors del diàleg que tenen els empresaris. 

La CEV fa balanç i reclama un millor finançament 

 Per la seua banda, el president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) Salvador Navarro ha reclamat un canvi en el model de finançament de la Comunitat Valenciana. Després de fer un repàs a la trajectòria de la confederació i defendre que ha aconseguit "dignificar la figura de l'empresari i demostrar que la nostra faena, com a representants de la societat civil, contribueix al progrés de la Comunitat Valenciana i també al del conjunt d'Espanya", Navarro ha remarcat els reptes a què s'enfronta l'empresariat.

 En aquest context, Navarro ha reivindicat un nou model de finançament autonòmic "que permeta alliberar recursos per a impulsar l'economia i l'ocupació". Així mateix, ha posat la CEV com exemple d'unió i vertebració i ha dit que si els empresaris han sigut capaços de fer-ho "també ho pot fer la societat". 

El president de la CEV ha agraït a Felip VI la defensa permanent al paper que exerceix el sector empresarial i les seues organitzacions així com els seu paper com a cap de l'Estat  "en favor de la cohesió i la convivència".

Puig remarca que la Comunitat Valenciana és un territori "amable" per a la inversió 

El president de la Generalitat Ximo Puig ha situat a la Comunitat Valenciana com un territori "amable" per a la inversió i ha assenyalat que aquesta qualitat es reflecteix en l'augment del 57 per cent d'inversió estrangera durant l'actual mandat. En el seu discurs, el cap del Consell ha defés que "des de l'estabilitat, l'honradesa i el diàleg", la Comunitat "vol contribuir a aquella Espanya que definitivament siga la pàtria de la igualtat d'oportunitats".

També et pot interessar

stats