Facebook viu la pitjor jornada en borsa de la seua història

Les accions del gegant d'internet han caigut un 18,96% en 24 hores.

Les accions de la xarxa social valien 217,5 dòlars i, van caure fins els 176,26 dòlars.
Les accions de la xarxa social valien 217,5 dòlars i, van caure fins els 176,26 dòlars.

El tancament del parquet de Wall Street aquest dijous ha signat la pitjor jornada en la borsa per a Facebook des que la companyia va entrar en el mercat de valors.

Al principi del matí, les accions de la xarxa social valien 217,5 dòlars i, en finalitzar la jornada, havien experimentat pèrdues que situaven el valor dels actius en 176,26. Aquesta forta depreciació ha marcat, a més, un desafortunat rècord: és la major pèrdua de valor experimentada en un sol dia per una empresa en el mercat nord-americà, per davant de dos companyies tecnològiques que van sucumbir a la bambolla de les puntcom l'any 2000, Intel (90.740 milions) i Microsoft (80.024.000 milions).

A més, a les males dades, se suma la problemàtica sorgida al març pel qüestionament de la seua gestió de la privacitat, arran de l'escàndol Cambridge Analytica, durant la que Facebook va tindre uns ingressos trimestrals de 13.231.000, i noels 13.360 milions que anticipaven els analistes. Precisament, l'anunci de la companyia d'endurir les polítiques de privacitat ha precipitat la seua caiguda en la borsa. Facebook deixarà de conèixer certa informació dels seus usuaris, cosa que resta atractiu per als inversors que troben en la xarxa un filó per a captar clients potencials.

També et pot interessar

stats