Extreballadors de Fira València reclamen a la Generalitat la nul·litat de l'ERO de 2011

Consideren que tenen dret a una indemnització per danys i perjudicis pel temps que no van treballar.

Els extreballadors de Fira València consideren que tenen dret a una indemnització pel temps que no van treballar
Els extreballadors de Fira València consideren que tenen dret a una indemnització pel temps que no van treballar / Europa Press

Un total de 47 extreballadors de Fira València han obert la via de reclamació jurisdiccional a la Generalitat per danys i perjudicis derivats de la nul·litat de l'ERO de 2011 que va afectar 106 empleats. Una nul·litat que es va sustentar en el fet que la Direcció General de Treball va emetre la resolució favorable a l'ERO sense esperar a disposar del preceptiu informe de la Inspecció de Treball.

Els extreballadors consideren que tenen dret a una indemnització per danys i perjudicis pel temps que no van treballar, segons ha indicat el seu advocat, Guillermo Llago. Al mateix temps, han obert la via social i el gener de 2020 començaran els diferents juís.

Ara s'ha obert el termini perquè les persones interessades en el procediment puguen comparéixer per mitjà d'un escrit dirigit al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, segons publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat.

La Conselleria d'Economia ha publicat aquesta resolució per la qual se cita els interessats, en la qual es recorda que la Generalitat compareix en el recurs contra la resolució que desestima les reclamacions de responsabilitat patrimonial de 47 reclamants, en defensa del manteniment de l'acte recorregut.

També et pot interessar

stats