Experts alerten de l'augment de la conflictivitat laboral que suposa la tornada a la presencialitat
El 76% dels empleats demanarien l'opció de teletreballar si hagueren de buscar un nou lloc de treball
Amb la millora de la situació sanitària, les persones que teletreballaven comencen a incorporar-se al lloc de treball físic. Ara, experts alerten de l'augment de la conflictivitat laboral que suposa la tornada a la presencialitat.
A més, recorden que el teletreball ha de ser voluntari. No és un dret de la persona que teletreballa ni tampoc pot ser imposat per l'empresa. A l'hora de tornar a la presencialitat, l’advocada laboralista Laura Mollà explica que la normativa diu que ha d’haver-hi un acord per escrit i que també s’ha de regularitzar la reversibilitat.
Però, hi ha excepcions en què es pot mantindre el teletreball. És el cas de la persona que cursa estudis acadèmics o professionals de manera regular o d’aquelles que tinguen problemes per a conciliar la vida laboral i professional. També, per tal d’assistir-les, les persones que siguen víctimes de la violència de gènere.
Alguns estudis apunten que un 76% dels empleats demanarien l'opció de teletreballar si hagueren de buscar un nou lloc de treball.
Més llegit
-
La Guàrdia Civil no descarta l'aparició de més cadàvers després dels cinc trobats en aigües de Sagunt, Cullera i Castelló de la Plana
-
Alerta taronja per pluges i tempestes molt fortes a Castelló i València
-
València tanca parcs i cementeris i suspén el Certamen de Bandes per l'alerta de pluja
-
La Generalitat activa un pla de xoc per frenar la superpoblació de senglars, que afecta el 80% dels municipis i causa 800 accidents a l’any
-
L'UME es desplega a la Ribera Alta de l’Ebre (Saragossa) per alerta roja de pluges torrencials
-
Avís especial per dana dissabte al nord de Castelló i València, amb possibles tronades fortes i graníssol