Espanya batrà un nou rècord turístic i s'arribarà als 83,4 milions de visitants

Els turistes incrementaran la despesa un 2,4% fins a arribar als 91.879 milions d'euros.

Isabel Oliver, secretària d'Estat de Turisme, junt amb Reyes Maroto, ministra de Turisme
Isabel Oliver, secretària d'Estat de Turisme, junt amb Reyes Maroto, ministra de Turisme / Europa Press

Espanya batrà enguany un nou rècord turístic amb un increment previst del 0,7% en l'arribada de turistes internacionals. Açò farà que la xifra puge als 83,4 milions de visitants, que a més incrementaran la despesa que hi faran un 2,4%, fins a aconseguir els 91.879 milions d'euros, la qual cosa suposa també un nou rècord.

"Les previsions de 2019 mostren la fortalesa del sector turístic espanyol, amb un increment de la despesa turística, en el flux de visitants internacionals i de passatgers als aeroports", segons ha indicat la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme en funcions, Reyes Maroto, que assegura que l'avançament de la temporada d'esquí i la Cimera del Clima (COP25) podrien millorar encara més aquestes dades.

L'any 2019 s'espera arribar, com s'ha dit, als 83,4 milions de turistes internacionals. Aquesta xifra suposa incrementar en uns 600.000 els visitants registrats en els últims dotze mesos. Un increment que, a més, va acompanyat d'un augment de la despesa. "Reforcem d'aquesta manera l'aposta per una major rendibilitat i qualitat de les destinacions turístiques espanyoles", ha explicat la ministra en funcions.

Tot això en un any marcat per un context d'incerteses internacionals: el Brexit, les tensions comercials, la fallida de Thomas Cook i la desacceleració econòmica mundial.

També et pot interessar

stats