Els empresaris d'Alacant demanen millores en les connexions de les comarques del sud

Puig anuncia durant la Nit de l'Economia Alacantina un pla per al desenvolupament econòmic i social del Baix Segura.

Intervenció del president de la Cambra de Comerç, Juan Riera
Intervenció del president de la Cambra de Comerç, Juan Riera

L'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (Euipo) a Alacant ha acollit aquest dimarts una nova edició de la Nit de l'Economia Alacantina, que organitza la Cambra de Comerç i aplega més de 600 persones del món empresarial, polític, universitari i social de tota la província. Entre les reivindicacions dels assistents, destaquen les infraestructures públiques i de comunicacions. 

El president de la Cambra de Comerç d'Alacant, Juan Riera, ha demanat a la Generalitat que implemente millores en les connexions i comunicacions de les comarques meridionals per a afavorir el transport de les mercaderies produïdes al sud valencià. 

El president de la Generalitat, també present en l'acte, ha reconegut el treball dels empresaris i les empresàries, i ha destacat que el repte d'aquests negocis és generar faena. Ha anunciat, a més, que el Consell posarà en marxa el Pla Vega Ren-hace per a impulsar el desenvolupament econòmic i social del Baix Segura, "l'horta d'Europa", una comarca que es va veure greument afectada per la DANA del passat mes de setembre. Tot i que no ha concretat amb quin pressupost comptarà, sí que ha explicat que l'11 de desembre el Consell reunirà persones expertes i representants de les administracions i de la societat civil. 

En aquesta edició de la Nit de l'Economia Alacantina, la que fa 45, l’empresari il·licità Joaquín Pérez, del Grupo Soledad, rep la medalla d’or i brillants. També s'ha dedicat un emotiu homenatge a José Enrique Garrigós, president de la Cambra de Comerç durant set anys i que va faltar el mes d’agost passat.

També et pot interessar

stats