Emirates busca tripulants de cabina a València i Sevilla

L'aerolínia amb seu a Dubai organitza una jornada de portes obertes per a la contractació d'aquest personal el pròxim 2 de setembre en un hotel de la capital valenciana

Una imatge d'una tripulant de cabina, en arxiu
Una imatge d'una tripulant de cabina, en arxiu / Emirates

L'aerolínia Emirates, amb seu a Dubai, està buscant candidats per a unir-se al seu equip multinacional de tripulants de cabina. Amb aquest objectiu durà a terme una jornada de portes obertes per a la contractació d'aquest personal el 2 de setembre a València en l'AC Hotel València i el 4 de setembre en l'AC Hotel Sevilla Fòrum. Tota la tripulació d'Emirates rebrà l'aprenentatge en les instal·lacions de l'aerolínia a Dubai.

Els sol·licitants han d'acudir a la cita amb un currículum actualitzat en anglés i una fotografia recent. Es recomana als candidats que es preinscriguen per a una experiència més fluida. Aquells que no hagen presentat la sol·licitud en línia poden fer-ho sense cita prèvia en la jornada de portes obertes a Madrid i Palma.

Els candidats preseleccionats seran informats dels horaris per a avaluacions i entrevistes addicionals el mateix dia. L'equip global de tripulants de cabina d'Emirates representa més de 160 nacionalitats. L'aerolínia ofereix als candidats oportunitats professionals, formació i una àmplia gamma de programes de desenvolupament per als seus empleats.

Seu a Dubai i beneficis

Tota la tripulació d'Emirates té la seua base a Dubai i gaudeix d'un paquet d'ocupació que inclou una varietat de beneficis, com un salari lliure d'impostos, allotjament gratuït proporcionat per l'empresa, transport gratuït cap a la faena i des d'allí, cobertura mèdica i descomptes exclusius en compres i activitats d'oci a Dubai. La tripulació de cabina d'Emirates també gaudeix de beneficis de viatge per a ells, les seues famílies i amics a totes les destinacions als quals vola l'aerolínia.

També et pot interessar

stats