Elx acull la 14a edició de Focus Pime i Emprenedoria

Es considera un fòrum de referència en tendències empresarials i tecnològiques.

Elx acull la 14a edició de Focus Pime i Emprenedoria
Elx acull la 14a edició de Focus Pime i Emprenedoria

La ciutat d'Elx (Baix Vinalopó) acull dimarts i dimecres l'edició número 14 de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana, considerada la trobada emprenedora més gran de la Comunitat Valenciana i un fòrum empresarial de referència en tendències empresarials i tecnològiques.

En el fòrum participen més de 300 professionals del sector, que pretenen donar resposta als interessos i necessitats de pimes i emprenedors entorn de la transformació digital, innovació i competitivitat.

Segons asseguren, les tecnologies de la informació i la comunicació són un marc transversal ineludible sobre el qual poder sustentar fortaleses competitives del desenvolupament econòmic regional, motiu pel qual la temàtica seleccionada gira entorn del management i la gestió, la transformació digital de l'experiència ciutadana i les eines de la transformació digital.

En les ponències també tindran un protagonisme clar altres temàtiques transversals, com la internacionalització i Europa Oportunitats, amb un protagonisme especial per a l'apoderament femení.

La iniciativa la promou i finança la Generalitat, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dins de la política de suport a l'emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons Feder de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

També et pot interessar

stats