Es fa efectiu el tancament parcial de 24 oficines de Bankia a la Comunitat Valenciana

L'entitat bancària continua així amb un reajustament de la xarxa d'oficines que va començar al desembre.

Sucursal de Bankia
Sucursal de Bankia / Europa Press

Aquest dilluns es fa efectiu el tancament parcial de 24 oficines de Bankia en diverses poblacions de les comarques de València i Castelló. L'entitat bancària continua així amb un reajustament de la xarxa d'oficines que va començar al desembre i que els sindicats han qualificat de desertificació bancària.

A partir d'ara, en dotze municipis valencians l'oficina de Bankia obrirà només dos dies per setmana, i en dotze, tres. Les sucursals deixen de tindre direcció pròpia i comencen a estar sota el control de centres multioficina. Aquest és el cas de Gilet, on, en cas de necessitat, la clientela s'haurà de traslladar a Sagunt; o el de Bocairent, a la Vall d'Albaida, que passa a dependre d'Ontinyent.

Precisament el cap de setmana, el veïnat de Gilet va organitzar una protesta contra aquesta desertificació bancària, ja que consideren que l'atenció és insuficient. L'Ajuntament de la localitat del Camp de Morvedre ha informat que no descarten més mobilitzacions contra la mesura de Bankia per a recuperar el servei diari.

També et pot interessar