EasyJet anuncia una base d'avions amb noves rutes a l'aeroport d'Alacant-Elx

Les connexions seran a Southampton, Newcastle i Belfast City, Zúric, Praga, Lió, Lilla, Nantes i Niça 

Un avió de la companyia easyJet en una imatge d'arxiu
Un avió de la companyia EasyJet en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'aerolínia EasyJet ha anunciat aquest dimarts la creació de la seua quarta base d'avions a Espanya a l'aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández, on pernoctaran tres avions i des d'on s'obriran nou rutes al Regne Unit, Suïssa, la República Txeca i França. Concretament, les connexions seran a partir de la pròxima temporada d'estiu a Southampton, Newcastle i Belfast City (Regne Unit), Zúric (Suïssa) i Praga, Lió, Lilla, Nantes i Niça (França).

L'anunci s'ha produït després d'una reunió entre el president de la Generalitat, Carlos Mazón, i el director executiu d'EasyJet, Gary Wilson, en la segona jornada de la fira de turisme World Travel Market (WTM) de Londres.

D'aquesta manera, la companyia aèria obri a Alacant la quarta base a Espanya després de Palma, Barcelona i Màlaga. És la quarta companyia que tria aquest aeroport com a base, després de Ryanair, Vueling i Jet2. Segons han avançat, l'obertura de la base suposarà la creació d'uns cent llocs de treball directe entre pilots i tripulació, i Mazón s'ha felicitat d'aquesta bona notícia en una WTM "molt productiva".

"Sabíem que EasyJet venia amb bones notícies, però no tan bones com la que ens ha donat", ha continuat el cap del Consell, que ha indicat que, d'aquesta manera, augmentarà en més de 125.000 seients l'oferta des de l'aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández.

EasyJet opera a l'aeroport d'Alacant-Elx des del 1999, quan va obrir una primera ruta amb Stansted (Londres) i des de llavors s'ha convertit en la segona aerolínia en nombre de passatgers, amb més de trenta milions de desplaçaments.

També et pot interessar

stats