La direcció de Ford i els sindicats es reuneixen per a negociar l'ERTO

En aquesta reunió discutiran sobre les condicions, la durada i el nombre de treballadors que afectarà la regulació temporal d'ocupació.

La direcció de Ford i els sindicats es reuneixen per a negociar l\'ERTO
La direcció de Ford i els sindicats es reuneixen per a negociar l'ERTO

La direcció de Ford Almussafes i els sindicats es reuneixen aquest divendres per a negociar les condicions, la durada i el nombre de treballadors que afectarà l'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) de la planta. Així ho ha assegurat el president del comité d'empresa de Ford Almussafes, Carlos Faubel, que s’ha mostrat “optimista” per a poder tancar un acord definitiu. La reunió es preveu llarga i comença a primera hora del matí.

Aquest dijous els directius de Ford Almussafes i els sindicats han aconseguit un preacord per a començar a negociar l'ERTO perquè s'aplique en les mateixes condicions per a tota la factoria.

La direcció va plantejar als sindicats un ERTO de 13 dies entre els mesos de novembre i gener a la planta de motors, mentre que per a la planta de vehicles plantejava parar la producció durant nou dies, sacrificant les vacances dels treballadors.

Després d’aquest anunci, les organitzacions sindicals van reclamar un ERTO en les mateixes condicions per al conjunt de la factoria abans que avançar les vacances col·lectives dels empleats.

També et pot interessar

stats