Dimas Gimeno renuncia com a conseller després de pactar amb El Corte Inglés

Fonts pròximes al que era president de la companyia atribueixen la dimissió a la "tensió" de les últimes setmanes.

L'expresident d'El Corte Inglés, en una imatge d'arxiu
L'expresident d'El Corte Inglés, en una imatge d'arxiu / Europa Press

Dimas Gimeno, expresident d'El Corte Inglés, ha decidit abandonar el càrrec com a conseller en aquests grans magatzems després d'haver arribat a un acord. Era l'ultim càrrec que exercia en el grup empresarial. El consell d'administració, reunit durant la vesprada de dissabte, ha acceptat la renúncia de Gimeno, amb la qual cosa s'extingeix tota relació jurídica amb el grup El Corte Inglés. 

Fonts properes a Dimas Gimeno han detallat que ha dimitit per a no perjudicar els interessos d'El Corte Inglés, "a causa del nivell de tensió a què s'havia arribat en les últimes setmanes". 

Gimeno, que va ser president del grup de distribució fins al passat 14 de juny, havia mantingut recentment diverses reunions amb el seu successor, Jesús Nuño de la Rosa, per a buscar un acord entre les parts. En l'última d'aquestes trobades, encaminades a garantir que la  junta d'accionistes d'El Corte Inglés fora "tranquil·la", va tindre lloc dilluns passat. Entre les qüestions que es van contemplar, destaca la possibilitat que Gimeno renunciara, com finalment ha ocorregut, per tal d'evitar ser destituït. 

En l'ordre del dia de la junta d'accionistes que se celebra aquest diumenge a partir de les 11.30 hores figura, entre altres punts, la renovació de consellers.

També et pot interessar

stats