La Digital Summit situa València com a capital mundial de l'emprenedoria innovadora

En la trobada participen més de 1.500 empreses emergents, 150 corporacions i nombrosos fons d'inversió dels Estats Units, Àsia i Europa

Un participant de la Valencia Digital Summit / À Punt NTC

La València Digital Summit situa València com a capital mundial de l'emprenedoria innovadora. Més d’11.000 persones de tot el món assisteixen a aquesta cita tecnològica, que té lloc aquest dimarts i dimecres a la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

La realitat virtual per a millorar la productivitat de les empreses i els vehicles autònoms que funcionen amb intel·ligència artificial són algunes de les últimes novetats tecnològiques que es poden trobar en la cimera. 

Aquesta trobada, en la qual participen més de 1.500 empreses emergents, 150 corporacions i nombrosos fons d'inversió dels Estats Units, Àsia i Europa, busca talent i projectes per a invertir. El general partner de First Drop, Manu Nieto, assegura que el seu fons d’inversió busca projectes en un estat inicial que resolguen alguns dels objectius de desenvolupament sostenible i tinguen un valor social o mediambiental. 

La Summit és una oportunitat de fer negoci i també de situar a València en el mapa internacional de l'emprenedoria innovadora. Amb 5.000 assistents, l'any passat la cimera va generar un impacte econòmic de vora cinc milions d'euros, que enguany esperen doblar.

També et pot interessar

stats