Diana Morant, des de Fitur: "Gandia vol créixer des de la sostenibilitat"

L'edició 2021 de la fira de turisme arranca aquest dimecres amb una aposta per la digitalització i per les destinacions més sostenibles

Morant, aquest dimecres, durant l'entrevista en À Punt
Morant, aquest dimecres, durant l'entrevista en À Punt

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha explicat a Les notícies del matí, l'oferta turística que presenta enguany la capital de la Safor a Fitur. La fira del turisme ha obert aquest dimecres les portes de forma semipresencial, per primera vegada fora del seu calendari habitual a finals del mes de gener, i després de no celebrar-se en 2020 per la pandèmia. Morant ha recordat que Fitur és una "cita obligatòria" per a Gandia i que enguany va a Madrid amb una oferta "renovada".

L'alcaldessa ha remarcat que el futur serà sostenible "o no serà": així, la platja té restriccions al trànsit rodat, ha tret un concurs de xiringuitos sostenibles i està treballant en un pla de sostenibilitat turística. "Gandia vol créixer des de la sostenibilitat", ha resumit. Morant ha afegit també que l'ajuntament està construint un càmping d'autocaravanes molt dirigit a l'escalada perquè la comarca "és una terra de coves" i també volen atendre aquest mercat.

"Tenim un sector turístic molt fort i esperem que aquesta pandèmia haja sigut un parèntesi. El model no és el problema i el sector si tornen les condicions reflotarà", remarca Morant

Gandia, a més, ha fet una aposta per a facilitar l'oferta digital i virtual, de manera que s'elimina el paper. Morant ha remarcat que ja ho fa també en les seues oficines de turisme. "Tenim un sector turístic molt fort i esperem que aquesta pandèmia haja sigut un parèntesi. El model no és el problema i el sector si tornen les condicions reflotarà", ha defensat l'alcaldessa de Gandia al llarg de l'entrevista.

També et pot interessar

stats