Després del Black Friday arriba el Cyber Monday

Aquest dia s'ha destacat per oferir un gran nombre d'ofertes en línia.

Després del Black Friday arriba el Cyber Monday
Després del Black Friday arriba el Cyber Monday

Aquest dilluns se celebra el Cyber Monday. Es tracta d'una data, sempre el primer dilluns després del Black Friday, que s'ha consolidat per a oferir grans ofertes i descomptes a través de canals en línia.

Es tracta d'un dia que sorgeix a partir de l'any 2005, que pretenia un auge del comerç en línia i que les grans empreses començaren a veure com una gran oportunitat de donar eixida a l'estoc que encara mantenien. Tot i que en un primer moment, el Ciberdilluns estava dirigit a la compra únicament en línia i el Black Friday, únicament física, aquesta diferència s'ha diluït fins al punt que les ofertes i els descomptes es poden trobar tant en la plataforma en línia com física durant els dos dies.

A més, es pensa que durant el Ciber Monday només es venen productes electrònics com ordinadors, telèfons mòbils o smartwatches, però la realitat va molt més allà, ja que, altres tipus d'empreses de moda o bellesa també ofereixen durant aquest dia multitud d'ofertes.

A Espanya va arribar l'any 2012, però no va ser fins a l'any 2018 que es va consolidar definitivament. Així, any rere any, l'impacte en l'economia ha sigut major. No obstant això, s'espera que aquest 2020, l'impacte siga encara major a causa del coronavirus.

També et pot interessar

stats