Desconvocada la vaga indefinida de pilots d'Air Nostrum, que recupera l'activitat

L'aerolínia ha afirmat que la voluntat negociadora entre les dues parts ha permés que es desconvoquen les aturades, que van passar de ser tots els dilluns i divendres a diaris des de principis de juny

Avió de la companyia valenciana Air Nostrum / Twitter: @AirNostrumLAM
Avió de la companyia valenciana Air Nostrum / Twitter: @AirNostrumLAM

El Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla) ha desconvocat la vaga indefinida diària en Air Nostrum, que recupera totalment l'activitat durant la temporada estival.

L'aerolínia ha afirmat que la voluntat negociadora entre les dues parts ha permés que es desconvoquen les aturades, que van passar de ser cada dilluns i divendres a diaris en totes les bases i centres de treball de la companyia des de principis d'aquest mes de juny.

Air Nostrum ha informat en un comunicat que Sepla va desconvocar dijous a la nit la vaga indefinida diària de pilots, i reconeix que totes dues parts han fet "un pas avant" per a garantir la mobilitat dels passatgers en una temporada crucial com és la d'estiu.

L'aerolínia ha agraït la comprensió dels seus clients i els ha demanat disculpes pels trastorns que hagen pogut patir a conseqüència de les aturades.

També et pot interessar

stats