Demanen l'aplicació de la sentència que va anul·lar la baixada de tarifes de la ITV

Una adjudicatària de concessions de la ITV considera que el nou quadre tarifari no compleix la sentència de 2014.

Demanen l\'aplicació de la sentència que va anul·lar la baixada de tarifes de la ITV
Demanen l'aplicació de la sentència que va anul·lar la baixada de tarifes de la ITV
31 de maig 2019 - 20:13

Una adjudicatària de concessions de la ITV ha demanat l'execució de la sentència que va anul·lar la baixada de tarifes aprovada pel Consell en 2014, en considerar que el nou quadre tarifari aprovat no compleix la sentència.

L'empresa concessionària considera que l'actualització de les tarifes del servei d'ITV és una actuació dirigida a eludir el compliment de la sentència i, per tant, les resolucions que es dicten en aquest expedient serien nuls de ple dret. Per això, demana la nul·litat de l'acord del 10 de maig del Consell d'actualització de les tarifes aplicables a la ITV.

A més, asseguren que la rebaixa de tarifes no solament pretén eludir el compliment de la sentència, sinó que situarà la majoria dels concessionaris en una situació econòmica greu, ja que no cobreixen el cost del servei que es presta.

Segons l'Associació d'Entitats Concessionàries de la Comunitat Valenciana per a la ITV (AECOVA), el nou quadre tarifari baixa un 6% les tarifes respecte a les establides en l'acord de 2014, per la qual cosa no compleix la sentència.

També et pot interessar