Els cultius de cinc municipis valencians se sumen a la DO Xufa de València
Els terrenys de l'Horta ocupen 542 hectàrees, on es produeixen uns 5,3 milions de quilos de xufa seca
Quatre municipis de l'Horta Nord —Rafelbunyol, Pobla de Farnals, el Puig de Santa Maria i Massamagrell— i Sagunt, al Camp de Morvedre, passen a formar part del llistat de municipis emparats pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida (CRDO) de Xufa de València.
Les noves incorporacions corresponen a localitats limítrofes amb la zona actualment emparada i tenen el mateix vincle al cultiu de la xufa que els municipis confrontants ja emparats pel CRDO Xufa de València, segons ha donat a conéixer la Conselleria d'Agricultura en un comunicat.
En el cas de la zona de producció de les xufes situada a l'Horta de València, ocupen una extensió aproximada de 542 hectàrees, on es produeixen uns 5,3 milions de quilos de xufa seca, dels quals un 90% està emparat per la denominació d'origen.
En l'actualitat, a més dels nous, aquesta DO comprén altres municipis de l'Horta Nord —com Vinalesa, Tavernes Blanques, Puçol, Bonrepòs i Mirambell, Albalat dels Sorells, Alboraia, Albuixec, Alfara del Patriarca, Almàssera, Burjassot, Emperador, Foios, Godella, Massalfassar, Meliana, Montcada, Museros, Paterna i Rocafort—, l'Horta Sud —el municipi d'Aldaia—, el Camp de Morvedre —el poble de Nàquera— i el terme municipal de València.