La Crida pel Finançament Valencià reclama "no oblidar" la reforma malgrat l'avançament electoral

Vicent Maurí assenyala en 'À Punt Notícies matí' que la ciutadania valenciana "no pot esperar més" i que continuaran pressionant fins que s'aconseguisca.

Vicent Maurí en 'À Punt Notícies matí'
Vicent Maurí en 'À Punt Notícies matí'

La plataforma "Crida pel Finançament Valencià" es va crear amb l'objectiu de pressionar per a aconseguir un canvi de model que portara a la Comunitat Valenciana els recursos suficients per a desenvolupar les seues competències autonòmiques. Una reforma que, segons un dels membres de la plataforma, Vicent Maurí, és "inajornable". En declaracions a À Punt Notícies matí, Maurí ha assenyalat que, malgrat l'avançament electoral, "cal no oblidar" aquesta qüestió, perquè la ciutadania valenciana "no pot esperar més".

"Ja no podem aguantar que se'ns espolie i malbarate el nostre futur", ha assegurat, afegint que l'autonomia ha de tindre els recursos "suficients i dignes" per a poder fer front a les seues competències. En aquest sentit, Maurí ha assegurat que, en cas que la situació no canvie, continuaran pressionant fins que s'aconseguisca. La plataforma lliura aquest dimecres a la delegació del govern de València un manifest amb les seues reivindicacions.

També et pot interessar

stats