Creix un 7,8% l'arribada de turistes a la Comunitat Valenciana el 2018

Quasi un terç prové del Regne Unit i França se situa com a segon país emissor.

La platja del Postiguet d'Alacant, en una imatge d'arxiu

La Comunitat Valenciana se situa com la cinquena comunitat preferida dels turistes internacionals, amb unes xifres que superen les 800.000 arribades mensuals aquest mes d'abril i que superen en un 7,8% les de l'any passat. El Regne Unit continua sent el principal país emissor als aeroports valencians, amb quasi un terç de les visites, i França es manté en la segona posició.

L'últim informe de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) posa de manifest que guanya la costa. Catalunya i Andalusia són les comunitats que més turistes acumulen, seguides molt de prop per les illes Canàries i les Balears i, amb un 11,6% del total, la Comunitat Valenciana.

Les últimes dades del mes d'abril mostren que els turistes prefereixen en gran mesura viatjar en avió, cosa que suposa un 82% dels desplaçaments, però també destaca l'augment del 34% de les arribades en tren respecte de la mateixa temporada de l'any anterior.

La despesa diària augmenta a 107 euros

La despesa diària que realitzen els turistes internacionals que visiten la Comunitat Valenciana va arribar a l'abril a 107 euros de mitjana. Suposa un 15% més respecte del 2018 i en total representa una injecció de 723 milions d'euros.

També et pot interessar

stats