El cotxe elèctric rebrà un nou impuls el 2020

Es llançaran nous models i el sector demana més ajudes per a incentivar la compra d’uns vehicles més sostenibles.

VÍDEO | El cotxe elèctric rebrà un nou impuls el 2020

L'any 2020 serà important per al cotxe elèctric, ja que es llançaran al mercat 26 nous models. Per això, el sector espera més ajudes per a incentivar la compra d'uns vehicles més sostenibles.

La cooperativa valenciana Alternacoop, que a través d'una app, posa a l'abast dels socis cotxes que poden compartir, busca finançament per a construir un punt de càrrega amb energia solar i ha posat en marxa una campanya de micromecenatge que estarà en marxa fins al 4 de gener.

Enguany el Ministeri per a la Transició Ecològica ha posat en marxa el Programa d'Incentius a la Mobilitat Eficient i Sostenible (MOVES), dotat amb 45 milions d'euros i dirigit a incentivar la compra de vehicles alternatius, i des del 2018 la Diputació de València ja ha subvencionat amb prop de 300.000 euros punts de càrrega en la comarca de l'Horta, on ja n'hi ha 17.

El cap de vendes de Renault, Manuel García, assegura que cada vegada hi ha més gent que veu el cotxe elèctric com una realitat i "tot i que la infraestructura encara és xicoteta, no para de créixer".

També et pot interessar

stats