Convoquen un nou macroacte en defensa del corredor mediterrani el 26 de novembre a Elx

L'Associació Valenciana d'Empresaris, impulsora de la iniciativa, insisteix que incrementarà l'esforç perquè aquesta infraestructura "siga una realitat.

Peu de foto: Vicente Boluda, president de l'AVE, després de l'Assemblea General d'AVE 2019 que s'ha celebrat a la Marina de València
Peu de foto: Vicente Boluda, president de l'AVE, després de l'Assemblea General d'AVE 2019 que s'ha celebrat a la Marina de València / Manuel Bruque (EFE).

El president de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), Vicente Boluda, ha anunciat aquest dimecres un nou "gran acte empresarial" per a reivindicar el corredor mediterrani que tindrà lloc el pròxim 26 de novembre a Elx, al Baix Vinalopó.

Boluda, que ha intervingut amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de l'assemblea general de l'AVE, ha assegurat que l'associació "incrementarà el treball" per a aconseguir que el corredor mediterrani "siga una realitat" i ha assenyalat que "en breu" es presentaran els detalls de les accions previstes per a enguany.

En aquest sentit, Puig ha valorat "l'impuls" que AVE ha donat al corredor mediterrani i que ha aconseguit situar "en l'agenda" la necessitat d'aquesta infraestructura. Al seu juí, "és bastant absurd" que la via "estiga encara com està", atesa la seua importància.

També et pot interessar

stats