Continuen les concentracions dels treballadors de Vodafone a València en contra de l'ERO

Afirmen que hi ha altres alternatives als acomiadaments "canviant el sistema de gestió actual".

La plantilla de Vodafone ha continuat aquest dimecres amb les concentracions a València
La plantilla de Vodafone ha continuat aquest dimecres amb les concentracions a València

La plantilla de Vodafone ha continuat aquest dimecres lluitant en contra de l'ERO amb concentracions a les portes de la botiga de l'empresa de telefonia, al carrer Colom de València. Un expedient de regulació d'ocupació que té previst tirar al carrer 182 treballadors a la Comunitat Valenciana, dels quals 168 treballen a la ciutat de València, i que a tota Espanya afectarà 1.200 persones. 

Els afectats no entenen el perquè de l'ERO i asseguren que l'empresa ha baixat els resultats, però encara té beneficis. Bernat Quiles, del comité d'empresa de Vodafone Ono a València, ha explicat a À Punt NTC que els resultats negatius estaven estabilitzant-se i en vies de millora, i que creixia el nombre de clients. Per això, afirma que hi ha altres alternatives als acomiadaments "canviant el sistema de gestió actual", en compte d'apostar simplement pels resultats a curt termini.

Els treballadors i treballadores han anunciat que seguiran protestant contra l'ERO amb una vaga de 24 hores i més concentracions per a dilluns i dimecres de la setmana vinent

També et pot interessar