Continua la polèmica per l'ampliació nord del port de València

El president de l'APV adverteix que si hi ha retards el port "es juga el futur", mentre que Ribó no percep una "amenaça" d'MSC.

Continua la polèmica per l\'ampliació nord del port de València
Continua la polèmica per l'ampliació nord del port de València

El consell d'administració de l'Autoritat Portuària de València va aprovar el passat setembre l'ampliació nord del port de València. No obstant això, la demanda d'un nou informe d'impacte ambiental paralitzarà, pel que sembla, un projecte del grup MSC que ascendeix a 1.021 milions d'euros.

La naviliera va advertir dijous que si el projecte es retarda un temps "indefinit" es replantejaria la inversió que tenia prevista i va assegurar, a més, que ja compta amb ofertes d'altres ports espanyols.

Ara, el president de l'APV, Aurelio Martínez, ha assegurat que el port "es juga tot el seu futur" si es retarda l'ampliació nord. Segons ha indicat, el problema amb MSC "no és que es faça la inversió a un altre port, sinó que s'emporte una part del trànsit que hi ha ací".

Per la seua part, l'alcalde de València, Joan Ribó, que es va reunir dijous amb el director general d'MSC Espanya, Francisco Lorente, assegura que no va percebre "amenaça" en les manifestacions del grup navilier. Ribó ha explicat que "la inversió necessita fer-se al més prompte possible", encara que ha manifestat que la voluntat d'MSC és "fer les coses el més ecològicament possible".

També et pot interessar

stats