El Consell premiarà els majors importadors nord-americans de ceràmica en una gala a Cevisama

Les exportacions del sector tauleller als Estats Units han crescut un 268% en els últims cinc anys.

El conseller d'Economia, Rafa Climent, ha presentat els premis acompanyat pel president d'Ascer, Vicente Nomdedéu, i el de Cevisama, Manuel Rubert
El conseller d'Economia, Rafa Climent, ha presentat els premis acompanyat pel president d'Ascer, Vicente Nomdedéu, i el de Cevisama, Manuel Rubert / GVA

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Ivace, reconeixerà la labor en el posicionament de marca i imatge del sector ceràmic en mercats estratègics, en aquest cas el nord-americà, en una gala que tindrà lloc el 31 de gener en la fira de Cevisama.

Es tracta de la primera edició dels Ivace Awards for Tile of Spain Promotion, que ha presentat aquest dimecres el conseller d'Economia, Rafa Climent, acompanyat pel president de la patronal Ascer, Vicente Nomdedéu, i el president de Cevisama, Manuel Rubert.

Segons han explicat, són uns premis creats a petició del sector que reconeixen el comportament positiu de les exportacions del sector en el mercat nord-americà. Les exportacions del sector ceràmic als Estats Units han crescut un 11,93% en els deu primers mesos de l'any, i un 268% en els últims cinc anys.

Els guardons d'aquesta primera edició han recaigut en huit premiats en quatre categories, seleccionats per un comité integrat per l’Ivace, Cevisama i Ascer.

El conseller Rafa Climent ha destacat els 20 milions d'euros que el sector ceràmic ha rebut de l'administració autonòmica en els últims quatre anys i la disposició de la Conselleria a aportar solucions quan el sector planteja una problemàtica, com és la competència de Vinilos Luxury.

També et pot interessar

stats