El Consell destinarà 600.000 euros per a millorar el posicionament en el món del clúster ceràmic

Aprova el decret que concedeix una subvenció directa a la patronal Ascer per a ajudar a la competitivitat de les empreses del sector ceràmic concentrades a Castelló

Dirigents d'Ascer en una imatge d'arxiu / X: @ASCER_comunica
Dirigents d'Ascer en una imatge d'arxiu / X: @ASCER_comunica
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 de juny 2024 - 13:09 Actualitzat: 10 de juny 2024 - 18:23

El Consell ha aprovat el decret pel qual concedeix i es regula una subvenció directa a l'Associació de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (Ascer) per a millorar el posicionament internacional i la competitivitat de les empreses del sector ceràmic.

L'import de l'ajuda s'estima en un màxim de 600.000 euros i es concedeix de manera directa. A més, es considera que Ascer té una capacitat acreditada per a promoure i liderar accions d'àmbit sectorial, amb repercussions rellevants en el desenvolupament territorial, econòmic i cap a altres sectors productius. La consellera Ruth Merino ha informat després del ple del Consell d'un conveni per valor d'1 milió d'euros per a l'impuls de la transformació modernitzadora de l'estructura productiva de la indústria en la Comunitat Valenciana i d'un decret d'ajudes de 600.000 euros per a una campanya de promoció en xarxes socials i mitjans de comunicació.

Les activitats subvencionables s'emmarcaran en la producció de campanyes, com ara l'elaboració i producció de vídeos i peces de campanya, màrqueting directe, dossiers, i dissenys de peces per a xarxes socials; però també s'hi inclouran les accions de distribució: landing pages (pàgines d'aterratge), traduccions, difusió de continguts i inversions en xarxes socials, gabinet de premsa, col·laboracions amb mitjans especialitzats i relacions públiques.

El sector de fabricació de taulells ceràmics té més del 95% de la producció i exportació nacional a les comarques castellonenques de la Plana Baixa, la Plana Alta i l'Alcalatén i és una de les indústries principals de la Comunitat Valenciana i la primera de la província de Castelló. Constitueix, al mateix temps, la producció ceràmica més important d'Espanya i un element clau en l'exportació.

També et pot interessar

stats