Conforama obrirà un gran centre logístic a Llíria

Està previst que les obres comencen enguany. El recinte, de 60.000 m², es construirà al polígon de Carrasses.

Conforama obrirà un gran centre logístic a Llíria
Conforama obrirà un gran centre logístic a Llíria

L’empresa francesa Conforama s’instal·larà definitivament a Llíria, al Camp de Túria, “després d’haver valorat les diferents opcions” que ha estat estudiant durant mesos a la província de València. La firma gal·la construirà un centre logístic de 60.000 m², més uns altres 1.000 per a un edifici administratiu, en una parcel·la de 80.000 m² del polígon de Carrasses, segons ha assegurat l’ajuntament en un comunicat. Les obres començaran enguany.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha valorat l’arribada d’aquesta nova inversió, que suposa que el polígon de Carrasses, en tres anys, “ja estiga ocupat en un 30% de la seua superfície”. “No podem més que sentir-nos satisfets per haver pogut complir el principal repte que ens plantejàrem a l’inici de la legislatura, que no era una altre que buscar un canvi en el nostre sistema productiu que oferira la possibilitat d’ocupació de qualitat i reduir la taxa d’atur a Llíria”, ha agregat Civera.

Conforama és una botiga de mobles per a la llar amb presència, a banda d’Espanya, a set països més: França, Portugal, Itàlia, Croàcia, Luxemburg, Suïssa i Sèrbia. A Espanya té 37 tendes i té en marxa un pla de creixement des del 2016 per tal d’arribar-hi a les 50 botigues.

A Llíria ja s’han implantat empreses com ara Power Electronics o Pinturas Montó.

També et pot interessar