Conforama donarà ocupació a 250 persones en el seu nou centre logístic de Llíria

La multinacional sol·licitarà en breu a l'ajuntament la llicència d'obres per a iniciar la construcció del recinte “el més prompte possible”.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, s'ha reunit amb el director general de Conforoma per a la península Ibèrica, David Almeida
L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, s'ha reunit amb el director general de Conforoma per a la península Ibèrica, David Almeida

Conforama preveu crear vora 250 llocs de treball a la nova planta logística que construirà en el polígon de Carrasses de Llíria (Camp de Túria). La multinacional francesa sol·licitarà en breu a l'ajuntament la llicència d'obres per a iniciar la construcció del centre logístic “el més prompte possible”.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, s'ha reunit aquest dimecres amb el director general de Conforoma per a la península Ibèrica, David Almeida, i representants de les empreses que executaran el projecte del nou centre logístic que la firma instal·larà al terme de Llíria, segons ha informat el consistori en un comunicat. La planta tindrà 60.000 m² i mil més per a un edifici administratiu.

La setmana passada, una altra de les empreses que està construint la seua nova factoria a Llíria, Power Electronics, anunciava una oferta d'ocupació per a 450 persones.

També et pot interessar

stats