Confecomerç preveu que les vendes augmenten un 3,5% en les rebaixes

La patronal reclama un canvi de la normativa davant una campanya "condemnada" després de la seua liberalització.

Consumidors aquest dimarts en el primer dia de les rebaixes d'hivern
Consumidors aquest dimarts en el primer dia de les rebaixes d'hivern / À Punt NTC

La Confederació del Comerç d'Alacant, Castelló i València (Confecomerç CV) espera que les vendes cresquen un 3,5% durant la campanya de rebaixes que ha començat aquest dimarts en la major part del comerç associat, després d'un Nadal que s'han tancat amb un increment del 5% respecte a la campanya de l'any anterior.

El president de la patronal autonòmica, Rafael Torres, lamenta que el consumidor haja perdut l'incentiu d'aquest període, considerat "per excel·lència" com un dels més forts en vendes de l'any, i reclama un canvi de la normativa davant una campanya de rebaixes "condemnada" després de la seua liberalització.

Segons Confecomerç, la temporada d'hivern ha estat marcada per una meteorologia excessivament càlida, que no ha afavorit l'impuls de la campanya, i per la contínua proliferació de descomptes i promocions com el Black Friday, basades exclusivament en el preu.

Ampli estoc i descomptes del 50%

Els comerciants de la Comunitat Valenciana comencen les rebaixes amb atractius descomptes a l'entorn del 50% en els primers dies i es preveu un ampli estoc a causa de l'oratge, que no ha acompanyat en l'impuls comercial dels productes de temporada.

També et pot interessar

stats