La Comunitat Valenciana és la segona en operacions finançades per l'ICO

El 40% de les empreses que han aconseguit préstecs tenen menys de 50 persones en plantilla i el 32% no més de 9.

La Comunitat Valenciana és la segona en operacions finançades per l\'ICO
La Comunitat Valenciana és la segona en operacions finançades per l'ICO

La Comunitat Valenciana ha sigut la segona autonomia amb major nombre d'operacions finançades a través de les línies ICO en el primer semestre de 2019. S'han tancat vora 3.500 operacions per valor de quasi 224 milions d'euros. Quant a la grandària, el 40% de les empreses que han aconseguit préstecs tenen menys de 50 persones en plantilla i el 32% no més de 9.

D'aquestes operacions, quasi el 71% s'emmarquen en la línia de préstecs a empreses i emprenedors i emprenedores per a la realització d'activitats empresarials o inversions, i més d'un 20% de les empreses finançades es dediquen a l'exportació (933 accions i més de 54 milions d'euros en préstecs). Pel que fa a l'import dels préstecs, el 40% són de fins a un milió d'euros, el 18% dels concedits han sigut de menys de 150.000 euros i el 22% de fins a 75.000 euros.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) manté signat un conveni de col·laboració amb l'ICO per a donar a conéixer aquestes línies de mediació i fons de capital a les empreses i les persones autònomes.

També et pot interessar

stats