La Comunitat Valenciana rebrà el finançament pendent abans que acabe l’any

A més, els 250 milions extra del Fons de Liquiditat Autonòmica arribaran abans del 9 d'octubre.

Imatge de portada: Reunió entre la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero i el president de la Generalitat, Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat, després de reunir-se amb la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, que la Comunitat Valencia rebrà aquest trimestre els 450 milions de les actualitzacions de les bestretes, malgrat mantindre uns Pressupostos Generals de l'Estat prorrogats.

A més, el Hisenda s’ha compromés a cobrir els problemes de tresoreria que tindrà l'executiu autonòmic mitjançant els mecanismes de finançament que ja s’han posat en marxa.  

A més, Puig ha explicat que també es transferiran els 250 milions extra del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) que li corresponen. Serà abans del 9 d'octubre. 

"El fonamental és que els diners arribaran a temps per a la nostra tresoreria, amb això n'hi ha prou", ha manifestat el cap del Consell en la roda de premsa posterior a la reunió amb Montero.

D’alta banda, Puig ha reclamat també que es forme ja govern a Espanya i no ha rebutjat la proposta llançada pel líder de Ciutadans, Albert Rivera, tot i que ha afegit que "encara hi ha" la via d'un acord entre el PSOE i Unides Podem. 

També et pot interessar

stats