La Comunitat Valenciana, molt present en la World Travel Market London

Puig anuncia que la Generalitat invertirà 1,6 milions d'euros per a consolidar el turisme davant del Brexit.

La Comunitat Valenciana, molt present en la World Travel Market London
La Comunitat Valenciana, molt present en la World Travel Market London

Aquest dilluns ha començat a Londres la World Travel Market, una de les principals fires turístiques del món, on la Comunitat Valenciana té una presència destacada amb un pavelló, d'uns quasi 300 metres quadrats, on participaran representants de diversos municipis i empresaris turístics.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, hi ha anat per tal de consolidar llaços amb el turisme britànic i s'ha reunit amb representants de l'ABTA, l'Associació d'Agències de Viatges Britàniques. Puig ha assegurat que el turisme valencià està en "un bon moment". Així, s'ha volgut referir a les últimes dades de l'INE que corroboren que el mes de setembre ha sigut de rècord per a la Comunitat, ja que s'ha aconseguit arribar a més d'un milió de visitants estrangers, en una línia "que triplica el creixement de la resta d'Espanya".

Pla anti-Brexit

Arofitant la fira de turisme de Londres, Puig ha avançat que el pla anti-Brexit que prepara la Generalitat suposa "una inversió d'1,6 milions per a consolidar la posició turística de la Comunitat Valenciana al Regne Unit". "Estem compromesos que el Brexit no siga una ruptura amb la Comunitat Valenciana, sinó una situació transitòria per a mantindre la presència que hem tingut sempre, tant en el mercat d'exportacions com en el mercat turístic", ha assenyalat.

Finalment, ha afegit que la Comunitat Valenciana "manté el creixement", encara que han ressorgit destinacions com Turquia, Egipte i Tunísia, que havien vist reduir-se el nombre de visitants.

També et pot interessar

stats