La Comunitat Valenciana obté el saldo més gran d'Espanya en entrada i eixida d'empreses

Un total de 130 mercantils es van traslladar al territori valencià durant el quart trimestre de 2018.

La Comunitat Valenciana obté el saldo més gran d\'Espanya en entrada i eixida d\'empreses
La Comunitat Valenciana obté el saldo més gran d'Espanya en entrada i eixida d'empreses

La Comunitat Valenciana va registrar el saldo més gran d’Espanya en entrades i eixides d'empreses durant el quart trimestre de 2018. D’aquesta manera, hi ha un balanç positiu de 35 mercantils, ja que 95 empreses van deixar la Comunitat Valenciana, mentre que 130 es van traslladar al territori valencià.

Així es constata segons l'estadística mercantil del Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles d'Espanya, que destaca que 214 empreses van traslladar la seua seu fora de Catalunya i, d'aquestes, 38 van vindre a la Comunitat Valenciana, la segona destinació després de Madrid, amb 84.

En aquest període de temps es van crear 2.604 societats al territori valencià, un creixement del 2,6% respecte al mateix lapse de temps de l'any anterior. D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana es va situar com la quarta autonomia amb més noves mercantils, després de Madrid (5.258), Catalunya (4.149) i Andalusia (3.870). 

Entre les quatre autonomies acaparen el 70% de les societats constituïdes en tot Espanya, on es van crear 22.651 empreses, un 4,1% més que en el mateix trimestre de l'exercici anterior. 

També et pot interessar

stats