La Comunitat Valenciana, líder en pernoctacions en càmpings al febrer, amb un augment del 8,8%

La Costa Blanca ha sigut la destinació preferida amb més de 346.000 pernoctacions i el percentatge més alt d'ocupació (87,5%)

Càmping Villamar de Benidorm
Càmping Villamar de Benidorm / campingscomunidadvalenciana.es

La Comunitat Valenciana ha sigut la destinació preferida en càmpings al febrer amb més de 729.000 pernoctacions, un increment del 8,8% en taxa anual i un grau d'ocupació del 72,3% de les parcel·les oferides.

La Costa Blanca ha sigut la destinació preferida, amb més de 346.000 pernoctacions i el grau més alt d'ocupació (87,5%). Els punts turístics amb més pernoctacions han sigut Benidorm i Cabanes.

A Espanya les pernoctacions en allotjaments extrahotelers (apartaments, càmpings, cases rurals i albergs) han pujat un 8,5% al febrer respecte al mateix mes de l'any anterior, fins a 6,7 milions, amb pujades en tots els tipus d'allotjaments, excepte a les cases rurals.

Segons les xifres publicades aquest dilluns per l'Institut Nacional d'Estadística, els preus s'han incrementat als apartaments turístics un 8,6% sobre febrer de l'any passat. En els allotjaments rurals la pujada ha sigut de 4,5%; i en els càmpings, d'un 2,1%.

Aquests resultats es coneixen després que la setmana passada es publicaren els dels hotels, on les pernoctacions van arribar als 18,5 milions al febrer (10,3% més) en un mes tradicionalment baix per al sector, que, no obstant això, va tornar a apujar els preus un 7,7%.

També et pot interessar

stats