La Comunitat Valenciana ja ha rebut 3.180 milions d'euros de fons europeus

Puig defensa que l'objectiu és "frenar la recessió, ajudar l'economia en un moment complicat i facilitar la transició cap a la sostenibilitat i la digitalització"

Puig manté una reunió de treball sobre fons europeus aquest dilluns
Puig manté una reunió de treball sobre fons europeus aquest dilluns / GVA

La Comunitat Valenciana ja ha rebut un total de 3.180 milions d'euros dels fons europeus Next Generation EU, als quals opten els projectes presentats per empreses, ajuntaments i la Generalitat.

Així ho ha destacat el cap del Consell, Ximo Puig, després d'una reunió per a analitzar l'estat i evolució dels fons europeus. "Hem constatat un avanç substancial, és un moment decisiu per a la implantació d'aquests fons", ha asseverat.

El cap del Consell ha defensat que l'objectiu és "frenar la recessió, ajudar l'economia en un moment complicat i facilitar la transició" cap a la sostenibilitat i la digitalització.

Puig ha posat l'accent que els Next Generation arriben a "tota la Comunitat Valenciana", per a la qual cosa la Generalitat està contractant actualment unes 300 persones encarregades d'ajudar pimes, entitats i ajuntaments a presentar projectes. A més, ha augurat que el 2023 arribaran "molts més" fons europeus.

També et pot interessar

stats