La Comunitat Valenciana gasta el 2020 un 18% més de mitjana en les rebaixes que l’any anterior

Roba i abillament esportiu són els productes més comprats, segons dades de l’Observatori Cetelem.

Imatge d'arxiu d'un carrer comercial en període de rebaixes
Imatge d'arxiu d'un carrer comercial en període de rebaixes / Europa Press

La despesa mitjana realitzada pels valencians i valencianes en les rebaixes de 2020 ha sigut de 378 euros per persona, un 18% més respecte a l’any passat. Són dades de l’Observatori Cetelem, que estableix que a la Comunitat Valenciana es gasta un 16% més que la mitjana espanyola.

El 28% de les persones enquestades afirma haver realitzat una despesa superior en les rebaixes de 2020, xifra que suposa un augment de 8 punts percentuals respecte a les declaracions de l’any anterior.

En comparació amb les dades del total d’Espanya, els i les valencianes es troben cinc punts percentuals per damunt de la mitjana. No obstant això, la major part de les persones enquestades, un 43%, ha declarat haver fet una despesa similar a la de les rebaixes de 2019.

Quant als productes que més s’han adquirit en les rebaixes d’enguany destaquen la roba (75%), que ha augmentat 17 punts percentuals respecte a 2019 i 4 punts per damunt de la mitjana d’Espanya, i el tèxtil i el calcer esportius (63%) que augmenta 32 punts respecte a l’any anterior i 9 punts per davall de la mitjana nacional.

També et pot interessar

stats