La compravenda de vivendes cau a l'abril un 6,2% a la Comunitat Valenciana

En concret, al llarg d'abril, es van formalitzar en el territori valencià 5.782 operacions.

La compravenda de vivendes cau a l\'abril un 6,2% a la Comunitat Valenciana
La compravenda de vivendes cau a l'abril un 6,2% a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha registrat aquest mes d'abril una caiguda del 6,2% en la compravenda d'habitatge, respecte al mateix mes de 2018. Així, se situa com la quarta autonomia amb més baixada, segons les dades fetes públiques aquest dimecres per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

La valenciana ha sigut una de les nou comunitats autònomes en què ha disminuït la compravenda de vivendes en el quart mes de l'any.

En concret, al llarg d'abril, es van formalitzar en el territori valencià 5.782 operacions de compravenda d'habitatge. Així mateix, va ser l'autonomia en què es va registrar un major nombre de compravendes d'habitatges per cada 100.000 habitants, amb 147.

A escala estatal, aquestes operacions van baixar un 3,1% el mes d'abril passat en relació al mateix mes de l’any anterior, fins a sumar 41.049 operacions.

Amb aquest descens, en què ha influït la menor activitat per la celebració a l'abril de la Setmana Santa, la compravenda d'habitatges torna a taxes negatives després d'haver encadenat dos mesos d'ascensos interanuals.

També et pot interessar

stats