El comité de Ford Almussafes "elevarà el to" si la firma continua sense concretar els possibles ajustos

Aquest divendres s'han reunit el director de Fabricació de Ford Europa, Dirk Heller, i el president del comité d'empresa, Carlos Faubel.

El comité de Ford Almussafes \"elevarà el to\" si la firma continua sense concretar els possibles ajustos
El comité de Ford Almussafes "elevarà el to" si la firma continua sense concretar els possibles ajustos

Si les pròximes setmanes Ford continua sense concretar dates o mesures de reestructuració, el comité d'empresa d'Almussafes estudiarà "elevar el to" per exigir més concreció. Així ho ha explicat a À Punt el president del comité d'empresa, Carlos Faubel, després de la reunió que ha mantingut aquest divendres amb el director de Fabricació de Ford Europa, Dirk Heller. Faubel també és membre del comité europeu.

De moment, però, és prompte per a plantejar algun tipus de mobilitzacions. "Cal esperar a veure què va comunicant la companyia" en les pròximes setmanes, ha dit Faubel.

Segons ha indicat el secretari general d'UGT-PV en la fàbrica, ha sigut una trobada "rutinària", de caràcter tècnic, "per veure com va ajustant-se la producció a la demanda", i no s'ha concretat cap data per a informar de possibles reestructuracions a la planta d'Almussafes, a la Ribera Baixa. 

Visita de la direcció de Ford Europa

Recordem que Heller ha visitat aquest dijous la fàbrica valenciana. Inicialment era el president de la companyia al continent, Steven Armstrong, qui anava a visitar les instal·lacions, però ho va suspendre.

Heller ha revisat les instal·lacions valencianes de la marca i estudiarà les possibilitats d'estalvi que poden dur-se a terme i el llançament de la nova versió del Kuga, prevista per a l'octubre. A més, el Ford Mondeo híbrid model ranxera començarà a fabricar-se a Almussafes d'ací a uns dies.

La visita ha arribat quatre mesos després de l'anunci de Ford d'una reestructuració de les seues filials amb un reajust de 10.000 milions d'euros.

Dimarts que ve hi haurà una trobada sindical, del comité europeu, a Colònia, Alemanya.

També et pot interessar