Comença la XXVII València Cuina Oberta amb menús des de 28 euros

Fins al 23 d'octubre es podrà gaudir dels millors restaurants a preus tancats, dins d'aquest certamen que exhibeix la qualitat del producte autòcton i la professionalitat del sector de la restauració

Un dels plats de València Cuina Oberta
Un dels plats de València Cuina Oberta / Europa Press

La XXVII edició de València Cuina Oberta comença aquest dijous amb una proposta gastronòmica de temporada que, una vegada més, fa valdre el millor de l'horta valenciana i la mar mediterrània.

Enguany hi ha disponibles preus tancats a 28 euros el menú de dia i 36 el de nit, amb un suplement de deu euros en els restaurants gurmet (estreles Michelin, sols Repsol o restaurants d'hotels de cinc estreles).

Fins al 23 d'octubre, valencians i visitants podran gaudir dels millors restaurants de la ciutat a preus tancats, dins d'aquest certamen que exhibeix tant la qualitat del producte autòcton com la professionalitat del sector de la restauració.

Entre els restaurants que se sumen a Cuina Oberta en aquesta edició figuren Rocalla, Nova Conca i Villa Indiano, a més de La Salita i La Sucursal que reprenen la seua participació.

Paella d'olla i titaina del Cabanyal

Innovació i tradició gastronòmica que es podrà degustar en plats com bombó de formatge i croqueta de bacallà amb taronja, titaina del Cabanyal, paella d'olla, rovellons amb velouté de ceba i timó amb cremós de taronja i xili, mussolina de taronja amb mini llesca amb ou o sablé de pera i ametla marcona amb Chantilly de mascarpone.

També et pot interessar

stats