Comença la vaga de la planta càrnia de Productes Florida d'Almassora

Reclamen la regularització dels treballadors i treballadores després de la denuncia de la inspecció de treball.

VÍDEO | Comença la vaga de la planta càrnia de Productes Florida d\'Almassora

A Almassora, a la Plana Alta, vora 300 treballadors de la planta càrnia Productos Florida estan convocats a la vaga de tres dies que comença aquest dimecres per a reclamar a l'empresa la regularització dels treballadors i les treballadores.

La situació irregular de més de cent dels empleats que presten servei a la planta de productes carnis ha arribat al límit des que la Inspecció de Treball i Seguretat Social va resoldre que l'empresa els havia de donar d'alta en el règim de la Seguretat Social. En contra del criteri del Ministeri de Treball, l'empresa ja ha anunciat que es nega a dur a terme aquesta resolució.

Des de primera hora del matí els piquets informatius es troben a les portes de l'empresa per a informar de la vaga de tres dies que han convocat. El secretari de la central sindicat CNT Valencià, Antonio Ruiz, ha explicat a À Punt notícies que aquesta primera vaga s'ha convocat amb la voluntat d'aconseguir que l'empresa càrnia s'assega a dialogar i busque solucions per a regularitzar la plantilla. 

També et pot interessar

stats