El clúster valencià del motor reclama mesures que reactiven el mercat de l'automòbil

Sol·liciten a la Generalitat "claredat i certitud perquè les inversions es mantinguen a la Comunitat Valenciana".

Directius d'AVIA s'han reunit aquest dilluns amb Rebeca Torró, secretaria autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum
Directius d'AVIA s'han reunit aquest dilluns amb Rebeca Torró, secretaria autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum / Europa Press

El mercat espanyol cau actualment per damunt de l'europeu, segons han transmés aquest dilluns els directius de l'Associació Valenciana de la Indústria de l'Automoció (AVIA) en una reunió amb la secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró.

En la reunió, el clúster ha reclamat al Consell mesures que reactiven el mercat de l'automòbil. "Ha de ser un pla integral que done suport a totes les tecnologies i evitar que només augmente el mercat de segona mà, que no millora la reducció dels gasos efecte d'hivernacle", han concretat els seus directius.

La transició cap al cotxe elèctric ha sigut un altre dels temes tractats i els membres de la junta directiva d'AVIA han reconegut el potencial d'aquesta idea, encara que han confessat "no estar preparats" per a aquest canvi. Una altra de les demandes del sector d'automoció valencià a Torró ha sigut, com ja ha sol·licitat en altres ocasions, "claredat i certitud perquè les inversions es mantinguen a la Comunitat Valenciana".

També et pot interessar