La ciutat de València tanca l'any amb quasi un 79% d'ocupació, 2,3 punts més que el 2018

Per contra, Gandia ha perdut 2 punts i ha tancat el 2019 amb una mitjana del 77,5% d'ocupació.

València ha reduït l'estacionalitat i ha aconseguit tots els mesos una ocupació superior al 70%
València ha reduït l'estacionalitat i ha aconseguit tots els mesos una ocupació superior al 70% / Chris Holgersson (Unsplash)

La ciutat de València ha registrat durant l'any passat una ocupació hotelera d'un 78,6%. Això suposa 2,3 punts més que el 2018. Són dades que ha oferit la patronal hotelera valenciana Hosbec, que assenyala que l'estacionalitat està baixant gràcies al bon treball de promoció, a la celebració d'esdeveniments i a les millors connexions aèries.

Per nacionalitats, els britànics, amb un 11,3%, són els estrangers que més visiten el Cap i Casal. També els holandesos, alemanys, francesos i italians. No obstant això, el mercat espanyol és el principal, amb un 31,4%.

D'aquesta manera, València ha reduït l'estacionalitat, i ha aconseguit pràcticament tots els mesos una ocupació superior al 70%.

Per contra, a Gandia, la capital de la Safor, s'ha reduït l'ocupació mitjana el 2019 en dos punts respecte al 2018 i ha tancat l'any amb una mitjana de 77,5% d'ocupació. Segons Hosbec, la causa fonamental és la mala campanya de Setmana Santa i del mes de setembre per la meteorologia, així com els retards en la posada en marxa del programa Imserso.

També et pot interessar

stats