Més de cinquanta vehicles elèctrics per a provar en la fira de la mobilitat sostenible de València

Les xifres reflecteixen que creix l’interés en aquest tipus de transports, menys contaminants i més sostenibles

Vehícles exposats en la fia de mobilitat sostenible ECOMOV

La fira de mobilitat sostenible Ecomov ha obert les portes al cobert número 2 del port de València amb més de trenta expositors i vint marques de vehicles. Un gran ventall d'opcions amb què mostrar els avanços en ecomobilitat. 

Entre els incentius per a acudir a la fira hi ha descomptes de fins a 6.000 euros, i aposten per fer un canvi en la cura del planeta. La fira és gratuïta i d'entrada lliure, i continuarà fins diumenge.

L’organitzador, Alex Adalid, convida tot el món que vulga conéixer la mobilitat elèctrica o ecològica de primera mà a assistir a la fira. D’altra banda, el cap de vendes de Renault València, afirma que cada vegada hi ha més interés en aquests vehicles. També, que ja hi ha molts clients que, directament, arriben als concessionaris demanant un vehicle híbrid perquè contaminen menys i, a més són més econòmics per l’estalvi en la benzina, apunta el gerent de Byd, Ignacio Cailá.

De fet, les xifres corroboren el major interés. Segons Adalid, enguany un 5% de les vendes són ja de cotxes totalment elèctrics, i un 40% de cotxes amb etiquetes zero i eco.

A més, en la fira no només n'hi ha cotxes, també trobem motos i patinets. Carles Orengo, enginyer de mobilitat de Cecotec, explica que la gent està adonant-se que a les grans ciutats és molt factible tindre un vehicle xicotet que es puga carregar.

I per a qui a més de mirar vulga anar una mica més enllà, en total hi ha cinquanta vehicles perquè els clients els puguen trobar. La celebració d'Ecomov coincideix amb la Setmana Europea de la Mobilitat i estarà oberta fins a aquest diumenge.

També et pot interessar

stats