Cevisama preveu rebre més de 90.000 visitants en la 38a edició

El certamen internacional de ceràmica, bany i pedra natural se celebrarà a Fira València del 3 al 7 de febrer.

Cevisama ocuparà un total d'onze pavellons, amb 120.000 metres quadrats d'aparador comercial
Cevisama ocuparà un total d'onze pavellons, amb 120.000 metres quadrats d'aparador comercial / Arxiu

La 38a edició de Cevisama, que se celebrarà a Fira València del 3 al 7 de febrer, preveu rebre més de 90.000 visitants en la que s'espera que siga una de les “millors edicions” d'aquesta fira internacional.

El certamen internacional de ceràmica, bany i pedra natural reuneix cada any destacats fabricadors de la indústria ceràmica i l'equipament de bany “en l'esdeveniment de negocis més important de la Comunitat Valenciana i un dels referents del negoci firal a Espanya”, afigen les fonts.

La indústria ceràmica de Castelló és la més representativa en l'aparador i no sols els fabricants de rajoles i paviments ceràmics, sinó també altres sectors complementaris que són autèntics referents i que exporten la seua innovació i tecnologia a tot el món, com els sectors de frites, esmalts i colors ceràmics, i el sector de la maquinària ceràmica.

Cevisama ocuparà un total d'onze pavellons, 120.000 metres quadrats d'aparador comercial i programa cultural i d'oci en una cita que preveu rebre en una setmana més de 90.000 visitants, dels quals prop del 25% seran professionals estrangers provinents de tot el món.

En l'última edició, la fira va reunir 793 marques, de les quals 542 van ser espanyoles i 251 estrangeres, i va ser visitada per més de 90.000 professionals, dels quals més de 20.000 van ser compradors estrangers procedents de 155 països.

Des del passat 7 de gener, data oficial d'inici del muntatge, entren cada dia a Fira València entre 3.800 i 4.000 operaris especialitzats per a preparar els laboriosos estands, la qual cosa es tradueix en unes 80.000 jornades laborals fins a l'inici de la fira, segons l'organització.

També et pot interessar

stats