La CEV aplaudeix els avanços en infraestructures clau com l'accés nord al Port de València

La gerent de la patronal valenciana, Inma García, assenyala que "atraurà més empreses" i millorarà la comunicació amb altres ports.

Inma García en 'À Punt Notícies matí'

La directora gerent de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Inma García, ha aplaudit aquest dijous l'anunci que el port de València tindrà un accés nord amb un túnel per sota la mar.  Per a la patronal valenciana d'empresaris aquesta infraestructura atraurà noves empreses a la zona, i millorarà la comunicació amb altres ports. Així ho ha assenyalat en À Punt Notícies matí.

"Es tracta d'una infraestructura esperada des de fa anys", ha assegurat la directora gerent de CEV, que ha afegit que potenciarà l'eix amb Sagunt i el desenvolupament de projectes, com ara Parc Sagunt. De la mateixa manera, Inma García ha valorat positivament que s’haja tancat una data per a la finalització del Parc Central en 2025, així com el soterrament de les vies i la construcció de l’estació intermodal de la Font de Sant Lluís. Pensa que són projectes fonamentals per al desenvolupament de l'economia valenciana, i diu que des de la patronal es lluitarà perquè es complisquen els terminis que s’han marcat.

També et pot interessar

stats