Centenars d'agricultors bloquegen l'Assemblea Regional de Múrcia, on estava López Miras

Han abandonat la protesta després de reunir-se amb el president murcià i aconseguir una entrevista amb la consellera, Sara Rubira, dilluns que ve, per a exposar-li les seues reivindicacions

Protestes agràries a Múrcia
Protestes agràries a Múrcia / À Punt NTC
14 de febrer 2024 - 21:36

Centenars d'agricultors s'han presentat a les portes de l'Assemblea Regional de Múrcia, on estavava el president de la Regió, Fernando López Miras, bloquejant les portes de l'aparcament subterrani amb la intenció de tenir una reunió amb el dirigent autonòmic.

Aquest fet s'emmarca en les protestes que des de fa nou dies manté el sector primari contra la "competència deslleial dels productes que no compleixen els estàndards europeus" i reclamant reciprocitat en les relacions comercials.

Els llauradors han abandonat la protesta després de reunir-se amb el president de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras, i aconseguir una entrevista amb la consellera d'Agricultura, Sara Rubira, dilluns que ve, per a exposar-li les seues reivindicacions.

"Hem eixit contents de la reunió, malgrat la tensió. Sentim que el nostre treball va donant fruit", ha dit el portaveu dels agricultors, que ha agregat que espera que en la trobada amb la consellera "s'avance en aspectes com els fitosanitaris o la normativa de benestar animal".

També et pot interessar

stats